Målare i Kareby

Annons:

Målare i Kareby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kareby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kareby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kareby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kareby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kareby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kareby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kareby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kareby.

Kareby Måleri AB
Arntorp 195
442 93 Kareby


Micke Målare Kungälv
Prästv. 152
442 93 Kareby

Annons:

Kostnad för målare i Kareby

Pris och kostnad för målare i Kareby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kareby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kareby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kareby.

Målarfakta om Kareby

I Kareby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kareby:

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kareby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kareby.

I Kareby fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kareby. Om du ändå inte hittar någon målare i Kareby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.