Målare i Kållered

Annons:

Målare i Kållered - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kållered som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kållered. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kållered som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kållered för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kållered som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kållered

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kållered vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kållered.

Målab Kenth Ohsol AB
G. Riksv. 2
428 32 Kållered


Anders Hultman, Galleri Lilla Louvren
Radhusv. 4 G
428 35 KÅLLERED


Rm Måleri AB
Smiths v. 3
428 30 Kållered


Svensk Golvslipning
Ekåsv. 20
428 36 Kållered


Kållereds Blästring & Målning AB
Bangårdsv. 7
428 36 Kållered


Anderssons Måleri AB, Br
G. Riksv. 28
428 32 Kållered


Kyrkängens Måleri
N. Kyrkv. 1
428 30 Kållered

Annons:

Kostnad för målare i Kållered

Pris och kostnad för målare i Kållered kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kållered. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kållered kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kållered.

Målarfakta om Kållered

I Kållered finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kållered:

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kållered om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kållered.

I Kållered fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kållered. Om du ändå inte hittar någon målare i Kållered som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.