Målare i Kållekärr

Annons:

Målare i Kållekärr - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kållekärr som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kållekärr. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kållekärr som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kållekärr för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kållekärr som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kållekärr

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kållekärr vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kållekärr.

Ivars Färg Tjörn AB
Vallhamns Industriby 1
471 93 Kållekärr


Helgessons Måleri AB
Hovlanda 15
471 93 Kållekärr

Annons:

Kostnad för målare i Kållekärr

Pris och kostnad för målare i Kållekärr kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kållekärr. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kållekärr kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kållekärr.

Målarfakta om Kållekärr

I Kållekärr finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kållekärr:

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kållekärr om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kållekärr.

I Kållekärr fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kållekärr. Om du ändå inte hittar någon målare i Kållekärr som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.