Målare i Jörlanda

Annons:

Målare i Jörlanda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Jörlanda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Jörlanda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Jörlanda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Jörlanda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Jörlanda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Jörlanda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Jörlanda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Jörlanda.

Kottens Måleri & Allservice, AB
Saxeröd 310
444 92 Jörlanda


Radars Måleri AB
Kyrkeby 57
444 65 Jörlanda

Annons:

Kostnad för målare i Jörlanda

Pris och kostnad för målare i Jörlanda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Jörlanda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Jörlanda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Jörlanda.

Målarfakta om Jörlanda

I Jörlanda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Jörlanda:

Jörlanda är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Jörlanda socken, belägen mellan E6 och havet. Jörlanda har en gammal kyrkobyggnad som brann ner 1921, men som 1926 byggdes upp igen, Jörlanda kyrka.

Yta: 66,74 hektar
Invånarantal: 789, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Jörlanda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Jörlanda.

I Jörlanda fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Jörlanda. Om du ändå inte hittar någon målare i Jörlanda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.