Målare i Jonsered

Annons:

Målare i Jonsered - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Jonsered som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Jonsered. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Jonsered som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Jonsered för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Jonsered som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Jonsered

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Jonsered vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Jonsered.

Hannas Inredning & Måleri AB
Dammv. 13 A
433 75 Jonsered


Jonsereds Måleri & Fastighetsservice HB
Korpåsv. 18
433 76 JONSERED


Bokedalens Måleri & Hantverk AB
Tulteredsv. 35
433 76 JONSERED

Annons:

Kostnad för målare i Jonsered

Pris och kostnad för målare i Jonsered kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Jonsered. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Jonsered kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Jonsered.

Målarfakta om Jonsered

I Jonsered finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Jonsered:

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånarantal: 930, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Jonsered om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Jonsered.

I Jonsered fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Jonsered. Om du ändå inte hittar någon målare i Jonsered som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.