Målare i Istorp

Annons:

Målare i Istorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Istorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Istorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Istorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Istorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Istorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Istorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Istorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Istorp.

Jakob Dana Bygg HB
Långabergsv. 12
519 91 Istorp

Annons:

Kostnad för målare i Istorp

Pris och kostnad för målare i Istorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Istorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Istorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Istorp.

Målarfakta om Istorp

I Istorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Istorp:

Istorp är en kyrkbyn i Istorps socken i Marks kommun, Västra Götalands län. Mellan 1890 och 1957 fanns det en småskola i Istorp, lydande under Frölischka skolan, kallad Klockaregårdens småskola.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Istorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Istorp.

I Istorp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Istorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Istorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.