Målare i Hovås

Annons:

Målare i Hovås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hovås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hovås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hovås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hovås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hovås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hovås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hovås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hovås.

Roland Barman
Uggleåsvägen 5
436 54 Hovås

Annons:

Kostnad för målare i Hovås

Pris och kostnad för målare i Hovås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hovås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hovås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hovås.

Målarfakta om Hovås

I Hovås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hovås:

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan kan du läsa mer om orten Hovås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hovås.

I Hovås fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hovås. Om du ändå inte hittar någon målare i Hovås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.