Målare i Hova

Annons:

Målare i Hova - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hova som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hova. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hova som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hova för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hova som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hova

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hova vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hova.

TS Måleri AB
Fridolfsbergsg. 17
548 32 Hova


Målerifirma C. Wanberg, HB
Vallsjön
548 91 HOVA

Annons:

Kostnad för målare i Hova

Pris och kostnad för målare i Hova kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hova. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hova kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hova.

Målarfakta om Hova

I Hova finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hova:

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hova om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hova.

I Hova fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hova. Om du ändå inte hittar någon målare i Hova som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.