Målare i Horred

Annons:

Målare i Horred - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Horred som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Horred. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Horred som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Horred för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Horred som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Horred

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Horred vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Horred.

Horreds Måleri AB
Stationsv. 44
519 31 HORRED


Jansson, Peter
Sundholmen Tomtebo
519 90 Horred

Annons:

Kostnad för målare i Horred

Pris och kostnad för målare i Horred kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Horred. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Horred kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Horred.

Målarfakta om Horred

I Horred finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Horred:

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Horred om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Horred.

I Horred fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Horred. Om du ändå inte hittar någon målare i Horred som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.