Målare i Hönö

Annons:

Målare i Hönö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hönö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hönö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hönö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hönö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hönö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hönö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hönö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hönö.

Hönö Måleri AB
Bostigen 4
475 42 Hönö


Aronsson Målare, Gösta
Solhöjdsv. 12
475 42 Hönö


Kent Samuelsons Måleri AB
Hamnv. 51
475 41 HÖNÖ


Karlssons Måleriservice AB
Kalvhagsv. 17
475 41 HÖNÖ


Hönö Klåva Alltjänst
Klåvav. 11
475 42 Hönö


Aune Målerifirma, Alf
Snäckev. 5
475 41 HÖNÖ


Målerifirma Ove Eliasson
Nämndemansv. 1
475 42 Hönö


John Ivarssons Snickeri O Måleri Fotö
Vänhemsv. 2 B
475 42 Hönö

Annons:

Kostnad för målare i Hönö

Pris och kostnad för målare i Hönö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hönö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hönö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hönö.

Målarfakta om Hönö

I Hönö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hönö:

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hönö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hönö.

I Hönö fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hönö. Om du ändå inte hittar någon målare i Hönö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.