Målare i Hjo

Annons:

Målare i Hjo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hjo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hjo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hjo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hjo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hjo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hjo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hjo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hjo.

Hjo Måleri
070 - 594 98 63Årebos Måleri AB
Hammarsv. 8
544 33 Hjo


Hjo Byggtjänst
Metallv. 10
544 50 HJO


Hjo Måleri AB
Industrig. 40
544 50 HJO


J-O Färnestavs Målerifirma
Älgstigen 10
544 31 Hjo


L Magnussons Måleri AB
Tubg. 5
544 50 HJO

Annons:

Kostnad för målare i Hjo

Pris och kostnad för målare i Hjo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hjo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hjo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hjo.

Målarfakta om Hjo

I Hjo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hjo:

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hjo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hjo.

I Hjo fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hjo. Om du ändå inte hittar någon målare i Hjo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.