Målare i Hjälteby

Annons:

Målare i Hjälteby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hjälteby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hjälteby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hjälteby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hjälteby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hjälteby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hjälteby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hjälteby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hjälteby.

Höviks Måleri
Hammar 32
471 72 Hjälteby


Tjörns Måleriservice AB
Hjältebyv. 45
471 72 Hjälteby


Samuelssons Golv AB, Jan
Skåpesund 17
471 73 HJÄLTEBYTjörns Måleri Service
Hjältebyv


FT Måleri
Dösevägen 88
471 72 Hjälteby

Annons:

Kostnad för målare i Hjälteby

Pris och kostnad för målare i Hjälteby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hjälteby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hjälteby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hjälteby.

Målarfakta om Hjälteby

I Hjälteby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hjälteby:

Hjälteby är en ort i Valla socken, Tjörns kommun i Västra Götalands län och landskapet Bohuslän. För bebyggelse i orten och dess kringområde har SCB avgränsat en småort, namnsatt till Hjälteby och del av Sundsby.

Yta: 43 hektar
Invånarantal: 181, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hjälteby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hjälteby.

I Hjälteby fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hjälteby. Om du ändå inte hittar någon målare i Hjälteby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.