Målare i Hindås

Annons:

Målare i Hindås - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hindås som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hindås. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hindås som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hindås för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hindås som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hindås

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hindås vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hindås.

Johansson Måleri, Björn
Brobackev. 21
438 54 Hindås


Pc Husbyggen Bygg AB
Alebackev. 9
438 54 Hindås

Annons:

Kostnad för målare i Hindås

Pris och kostnad för målare i Hindås kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hindås. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hindås kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hindås.

Målarfakta om Hindås

I Hindås finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hindås:

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hindås om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hindås.

I Hindås fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hindås. Om du ändå inte hittar någon målare i Hindås som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.