Målare i Härryda

Annons:

Målare i Härryda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Härryda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Härryda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Härryda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Härryda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Härryda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Härryda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Härryda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Härryda.

Jsa Fastighetsförbättring
G. Färdv. 11
438 94 HÄRRYDA


Haraldssons Färg & Måleri HB
Dansered 1122
HÄRRYDA


Kellgren Måleri AB
Härsjödammsv. 12
438 92 HÄRRYDA


Mycket Mer Hälsa I Nykvarn AB
St. Övattnet 107
438 94 HÄRRYDA

Annons:

Kostnad för målare i Härryda

Pris och kostnad för målare i Härryda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Härryda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Härryda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Härryda.

Målarfakta om Härryda

I Härryda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Härryda:

Härryda är en tätort i Härryda kommun, cirka två mil öster om Göteborg. Orten är kyrkbyn i Härryda socken som givit namn åt den nuvarande kommunen. Centralort i kommunen är dock Mölnlycke. Mölndalsåns lopp går delvis meandrande längs södra sidan av samhället.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Härryda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Härryda.

I Härryda fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Härryda. Om du ändå inte hittar någon målare i Härryda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.