Målare i Harestad

Annons:

Målare i Harestad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Harestad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Harestad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Harestad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Harestad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Harestad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Harestad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Harestad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Harestad.

Tobbes Måleri I Harestad AB
Flateby 285
442 74 HARESTAD

Annons:

Kostnad för målare i Harestad

Pris och kostnad för målare i Harestad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Harestad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Harestad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Harestad.

Målarfakta om Harestad

I Harestad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Harestad:

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Harestad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Harestad.

I Harestad fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Harestad. Om du ändå inte hittar någon målare i Harestad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.