Målare i Hålta

Annons:

Målare i Hålta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hålta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hålta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hålta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hålta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hålta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hålta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hålta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hålta.

Formidas AB
Veneröd 575
442 95 HÅLTA

Annons:

Kostnad för målare i Hålta

Pris och kostnad för målare i Hålta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hålta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hålta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hålta.

Målarfakta om Hålta

I Hålta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hålta:

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Hålta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hålta.

I Hålta fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hålta. Om du ändå inte hittar någon målare i Hålta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.