Målare i Hällevadsholm

Annons:

Målare i Hällevadsholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hällevadsholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hällevadsholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hällevadsholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hällevadsholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hällevadsholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hällevadsholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hällevadsholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hällevadsholm.

Kung Ranes Måleri AB
Kung Ranes v. 2
457 60 Hällevadsholm


Kung Ranes Måleri AB
Kung Ranes v. 2
457 60 Hällevadsholm

Annons:

Kostnad för målare i Hällevadsholm

Pris och kostnad för målare i Hällevadsholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hällevadsholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hällevadsholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hällevadsholm.

Målarfakta om Hällevadsholm

I Hällevadsholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hällevadsholm:

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hällevadsholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hällevadsholm.

I Hällevadsholm fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hällevadsholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Hällevadsholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.