Målare i Hällekis

Annons:

Målare i Hällekis - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hällekis som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hällekis. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hällekis som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hällekis för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hällekis som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hällekis

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hällekis vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hällekis.

Hällekis Måleri AB, Benny Claesson
Mosippsv. 5
533 74 HÄLLEKIS


Hällekis Måleri AB
Mosippsv. 5
533 74 HÄLLEKIS

Annons:

Kostnad för målare i Hällekis

Pris och kostnad för målare i Hällekis kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hällekis. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hällekis kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hällekis.

Målarfakta om Hällekis

I Hällekis finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hällekis:

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånarantal: 704, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hällekis om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hällekis.

I Hällekis fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hällekis. Om du ändå inte hittar någon målare i Hällekis som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.