Målare i Hålanda

Annons:

Målare i Hålanda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hålanda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hålanda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hålanda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hålanda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hålanda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hålanda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hålanda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hålanda.

Fjällmans Måleri AB
Föstorp 255
446 96 HÅLANDA


Jan Tybergs Måleri I Hålanda
Skagg. 580
446 96 HÅLANDA

Annons:

Kostnad för målare i Hålanda

Pris och kostnad för målare i Hålanda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hålanda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hålanda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hålanda.

Målarfakta om Hålanda

I Hålanda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hålanda:

Hålanda socken i Västergötland ingick i Ale härad, ingår sedan 1974 i Ale kommun och motsvarar från 2016 Hålanda distrikt. Hålanda socken ligger nordväst om Alingsås med Grönån i väster, Vanderydsvattnet i nordväst och Risveden i öster. Socknen har odlingsbygd i ådalen och är i övrigt en skogsbygd.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hålanda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hålanda.

I Hålanda fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hålanda. Om du ändå inte hittar någon målare i Hålanda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.