Målare i Hakenäset

Annons:

Målare i Hakenäset - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hakenäset som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hakenäset. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hakenäset som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hakenäset för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hakenäset som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hakenäset

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hakenäset vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hakenäset.

Bebbens Allservice
Bergav. 118
471 71 Hakenäset

Annons:

Kostnad för målare i Hakenäset

Pris och kostnad för målare i Hakenäset kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hakenäset. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hakenäset kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hakenäset.

Målarfakta om Hakenäset

I Hakenäset finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hakenäset:

Hakenäset är ett stort område på sydöstra Tjörn, strax söder om Höviksnäs. Detta natursköna område har en omedelbar närhet till Hakefjorden, vilket har sina fördelar. Precis lika lätt som det är att ta sig till strandkanten, lika lätt är det att pendla till Stenungsund eller Göteborg för jobb och aktiviteter.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Hakenäset om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hakenäset.

I Hakenäset fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hakenäset. Om du ändå inte hittar någon målare i Hakenäset som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.