Målare i Hajom

Annons:

Målare i Hajom - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hajom som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hajom. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hajom som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hajom för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hajom som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hajom

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hajom vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hajom.

Allan Wiberg
Hede Karlslid
511 97 Hajom

Annons:

Kostnad för målare i Hajom

Pris och kostnad för målare i Hajom kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hajom. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hajom kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hajom.

Målarfakta om Hajom

I Hajom finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hajom:

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hajom om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hajom.

I Hajom fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hajom. Om du ändå inte hittar någon målare i Hajom som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.