Målare i Gunnilse

Annons:

Målare i Gunnilse - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gunnilse som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gunnilse. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gunnilse som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gunnilse för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gunnilse som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gunnilse

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gunnilse vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gunnilse.

Arsh Bygg & Miljö AB
Gunnilse Ljungbacke 2
424 56 GunnilseRenoverahem I Göteborg AB
Rosenhöjdsv

Annons:

Kostnad för målare i Gunnilse

Pris och kostnad för målare i Gunnilse kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gunnilse. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gunnilse kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gunnilse.

Målarfakta om Gunnilse

I Gunnilse finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gunnilse:

Gunnilse är en ort i primärområdet Gunnilse i nordöstra delarna av Göteborgs kommun i stadsdelen Angered (Angereds socken). SCB har för orten avgränsat och namnsatt två småorter, Gunnilse (västra delen) och Gunnilse (östra delen), där den östra delen upphörde i och med sammanställningen 2010.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 113, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gunnilse om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gunnilse.

I Gunnilse fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gunnilse. Om du ändå inte hittar någon målare i Gunnilse som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.