Målare i Grebbestad

Annons:

Målare i Grebbestad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Grebbestad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Grebbestad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Grebbestad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Grebbestad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Grebbestad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Grebbestad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Grebbestad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Grebbestad.

Bildningsagenten 8376 AB
Stöbergsv. 10
457 72 Grebbestad


Edsvik Måleri
Nedre Långg. 3
457 72 Grebbestad


Henry Olsson
Ulmekärr 8
457 95 GREBBESTAD


Ll Måleri
Sövallsv. 12
457 95 GREBBESTAD

Annons:

Kostnad för målare i Grebbestad

Pris och kostnad för målare i Grebbestad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Grebbestad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Grebbestad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Grebbestad.

Målarfakta om Grebbestad

I Grebbestad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Grebbestad:

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Grebbestad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Grebbestad.

I Grebbestad fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Grebbestad. Om du ändå inte hittar någon målare i Grebbestad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.