Målare i Grästorp

Annons:

Målare i Grästorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Grästorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Grästorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Grästorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Grästorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Grästorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Grästorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Grästorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Grästorp.

Hedbacka Måleri AB
Flakeberg Hedbacka 1
467 95 GRÄSTORP


I. Malmbergs Måleri
Finnestorp
467 95 GRÄSTORP

Annons:

Kostnad för målare i Grästorp

Pris och kostnad för målare i Grästorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Grästorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Grästorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Grästorp.

Målarfakta om Grästorp

I Grästorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Grästorp:

Grästorp är en tätort och centralort i Grästorps kommun i Västergötland. Grästorp var mellan 1812 och 1896 tingsplats för Åse och Viste härader.

Yta: 224,83 hektar
Invånarantal: 2969, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Grästorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Grästorp.

I Grästorp fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Grästorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Grästorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.