Målare i Göteborg

Annons:

Målare i Göteborg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Göteborg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Göteborg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Göteborg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Göteborg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Göteborg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Göteborg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Göteborg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Göteborg.

JAANAB Måleri AB
Byfogdeg. 11
415 05 Göteborg


Göteborgs Tak O Fasadtvätt AB
Plantageg. 7
413 05 Göteborg


Fräntorps Måleri Färg och Desi
Heliotropv. 10
416 76 GÖTEBORG


Mölnlycke Måleri Peter Enerås AB
Astris Gata 94
417 67 Göteborg


Göteborgs Färg & Hem AB
Baltzersg. 19
418 72 GÖTEBORG


Taljegårdens Bygg & Måleri AB
Prästgårdsängen 4
412 71 Göteborg


Måleriservice i Kungsbacka AB
Västerg. 6 A
411 23 Göteborg

Annons:

Kostnad för målare i Göteborg

Pris och kostnad för målare i Göteborg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Göteborg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Göteborg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Göteborg.

Målarfakta om Göteborg

I Göteborg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Göteborg:

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Göteborg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Göteborg.

I Göteborg fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Göteborg. Om du ändå inte hittar någon målare i Göteborg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.