Målare i Fritsla

Annons:

Målare i Fritsla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fritsla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fritsla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fritsla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fritsla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fritsla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fritsla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fritsla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fritsla.

Målerifirman Carlsson Rune AB
Danska v. 22
511 71 Fritsla


Anders Johnsons Måleri
Annehultsv. 2
511 71 Fritsla

Annons:

Kostnad för målare i Fritsla

Pris och kostnad för målare i Fritsla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fritsla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fritsla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fritsla.

Målarfakta om Fritsla

I Fritsla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fritsla:

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fritsla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fritsla.

I Fritsla fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fritsla. Om du ändå inte hittar någon målare i Fritsla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.