Målare i Fristad

Annons:

Målare i Fristad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fristad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fristad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fristad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fristad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fristad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fristad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fristad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fristad.

Tt ON Bygg & Måleri
Vänga Larsagården 41
513 92 FRISTAD


Claessons Måleri, Bernt
Stora v. 83
513 33 Fristad


Fristads Rörläggeri AB
Furuv. 13
513 32 FRISTAD


Gs Måleri
Vänga Bergsgården 2
513 92 FRISTAD


Hindareds Måleri & Entreprenad
Hindared 10
513 93 Fristad

Annons:

Kostnad för målare i Fristad

Pris och kostnad för målare i Fristad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fristad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fristad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fristad.

Målarfakta om Fristad

I Fristad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fristad:

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fristad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fristad.

I Fristad fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fristad. Om du ändå inte hittar någon målare i Fristad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.