Målare i Floda

Annons:

Målare i Floda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Floda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Floda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Floda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Floda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Floda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Floda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Floda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Floda.

Standerths Måleri AB
G. Kyrkv. 20
448 31 Floda


Ps Snickeri O Måleri Service
Gräsv. 4 B
448 36 FLODA


Furulunds Måleri AB
Uddaredsv. 49
448 36 FLODA


Kärrmans Måleri HB
Gökv. 12
448 35 FlodaRybergs Måleri
Trastv. 12 B


Floda Torg Fastighets AB
Rurik Holms v. 6 C
448 30 FLODA


Schultz Måleri AB
Ekv. 5 A
448 33 Floda


GEABS Måleri
Floda Allé 36
448 33 Floda


Sågbrons Entreprenad AB
Källebergsv. 54
448 91 Floda

Annons:

Kostnad för målare i Floda

Pris och kostnad för målare i Floda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Floda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Floda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Floda.

Målarfakta om Floda

I Floda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Floda:

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Floda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Floda.

I Floda fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Floda. Om du ändå inte hittar någon målare i Floda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.