Målare i Fjällbacka

Annons:

Målare i Fjällbacka - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fjällbacka som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fjällbacka. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fjällbacka som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fjällbacka för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fjällbacka som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fjällbacka

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fjällbacka vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fjällbacka.

Sältan Måleri
Sältan 4
457 42 FJÄLLBACKA


Frihälls Bygg AB
Kämperödsv. 11
457 41 Fjällbacka

Annons:

Kostnad för målare i Fjällbacka

Pris och kostnad för målare i Fjällbacka kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fjällbacka. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fjällbacka kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fjällbacka.

Målarfakta om Fjällbacka

I Fjällbacka finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fjällbacka:

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fjällbacka om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fjällbacka.

I Fjällbacka fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fjällbacka. Om du ändå inte hittar någon målare i Fjällbacka som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.