Målare i Färgelanda

Annons:

Målare i Färgelanda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Färgelanda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Färgelanda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Färgelanda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Färgelanda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Färgelanda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Färgelanda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Färgelanda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Färgelanda.

Målarn i Strand
Strandbäcken 2
458 91 Färgelanda


Femöringen Måleri och Fastighetsservice AB
Gränsenv. 18
458 32 FÄRGELANDA

Annons:

Kostnad för målare i Färgelanda

Pris och kostnad för målare i Färgelanda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Färgelanda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Färgelanda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Färgelanda.

Målarfakta om Färgelanda

I Färgelanda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Färgelanda:

Färgelanda är en tätort och centralort i Färgelanda kommun, belägen i sydvästra Dalsland och i Västra Götalands län. Näringslivet består till största delen av bilindustriföretaget IAC.

Yta: 210,42 hektar
Invånarantal: 1894, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Färgelanda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Färgelanda.

I Färgelanda fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Färgelanda. Om du ändå inte hittar någon målare i Färgelanda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.