Målare i Ellös

Annons:

Målare i Ellös - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ellös som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ellös. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ellös som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ellös för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ellös som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ellös

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ellös vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ellös.

Ne Måleri Väst AB
Morlandav. 16
474 31 EllösFolkessons Måleri O Städ
Flatön 201


Huseby Måleri
Huseby 326
474 93 Ellös


Larssons Husreparationer & Måleri AB
Aspelunden 17
474 92 ELLÖS


Markus H Bygg O Måleri AB
Hallonv. 37
474 32 ELLÖS

Annons:

Kostnad för målare i Ellös

Pris och kostnad för målare i Ellös kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ellös. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ellös kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ellös.

Målarfakta om Ellös

I Ellös finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ellös:

Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Yta: 120,83 hektar
Invånarantal: 998, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ellös om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ellös.

I Ellös fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ellös. Om du ändå inte hittar någon målare i Ellös som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.