Målare i Donsö

Annons:

Målare i Donsö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Donsö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Donsö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Donsö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Donsö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Donsö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Donsö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Donsö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Donsö.

C. Magnusson Måleri, AB
Donsö Hamnv. 5
430 82 Donsö


Balthazar Group AB
Näsebergsv. 9
430 82 Donsö

Annons:

Kostnad för målare i Donsö

Pris och kostnad för målare i Donsö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Donsö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Donsö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Donsö.

Målarfakta om Donsö

I Donsö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Donsö:

Donsö är en tätort i Göteborgs kommun och ö i Göteborgs södra skärgård. Donsö ligger 16 kilometer sydväst om Göteborgs centrum och har 1 407 invånare (2010). Donsö kyrka uppfördes 1932 som kapell och fick sitt torn i samband med ombyggnad 1955.

Yta: 96,99 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Donsö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Donsö.

I Donsö fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Donsö. Om du ändå inte hittar någon målare i Donsö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.