Målare i Dingle

Annons:

Målare i Dingle - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dingle som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dingle. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dingle som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dingle för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dingle som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dingle

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dingle vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dingle.

Bohusläns Kvalitets Städ & Anhörig Tjänster
Bärby 20
455 97 DINGLE


Byggimporten Väst AB
Kallkärrsv. 19
455 61 Dingle

Annons:

Kostnad för målare i Dingle

Pris och kostnad för målare i Dingle kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dingle. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dingle kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dingle.

Målarfakta om Dingle

I Dingle finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dingle:

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dingle om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dingle.

I Dingle fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dingle. Om du ändå inte hittar någon målare i Dingle som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.