Målare i Dalsjöfors

Annons:

Målare i Dalsjöfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dalsjöfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dalsjöfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dalsjöfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dalsjöfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dalsjöfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dalsjöfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dalsjöfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dalsjöfors.

Lennart Lyrfjords Måleri
Snödroppsv. 13
516 30 Dalsjöfors


Andreas Måleriservice
Hulta Kullabacken
516 91 DALSJÖFORS


Miljömåleri i Borås AB
Grönfinkv. 3
516 30 Dalsjöfors


Svenningssons Måleri
Boråsv. 58 B
516 34 Dalsjöfors

Annons:

Kostnad för målare i Dalsjöfors

Pris och kostnad för målare i Dalsjöfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dalsjöfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dalsjöfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dalsjöfors.

Målarfakta om Dalsjöfors

I Dalsjöfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dalsjöfors:

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dalsjöfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dalsjöfors.

I Dalsjöfors fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dalsjöfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Dalsjöfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.