Målare i Brastad

Annons:

Målare i Brastad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Brastad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Brastad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Brastad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Brastad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Brastad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Brastad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Brastad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Brastad.

Kjellsson Måleri
Angård 250
454 92 BRASTAD


Audrius Ziausys Bygg AB
Tunv. 4
454 32 BRASTADBrodalens Snickeriservice
Domareksv


Vestra Måleri & Bygg
Sågv. 11 A
454 30 BRASTAD

Annons:

Kostnad för målare i Brastad

Pris och kostnad för målare i Brastad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Brastad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Brastad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Brastad.

Målarfakta om Brastad

I Brastad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Brastad:

Brastad är en tätort och kyrkbyn i Brastads socken i Lysekils kommun i Bohuslän. Största företag är Husqvarna AB, som på orten har vevaxeltillverkning med 165 anställda.

Yta: 184,80 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Brastad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Brastad.

I Brastad fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Brastad. Om du ändå inte hittar någon målare i Brastad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.