Målare i Brämhult

Annons:

Målare i Brämhult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Brämhult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Brämhult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Brämhult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Brämhult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Brämhult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Brämhult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Brämhult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Brämhult.

Ltma Group AB
Juteg. 6
507 34 BrämhultBrämhults Måleri AB
Tryckarg. 8


Paletten Måleri, HB
Videgränd 1
507 33 BRÄMHULT


Penselteamet Måleri i Helsingborg AB
Lomg. 12
507 34 Brämhult


Dahlenius Bygg och Måleri Tjänst AB
Dammkullev. 39
507 32 Brämhult

Annons:

Kostnad för målare i Brämhult

Pris och kostnad för målare i Brämhult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Brämhult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Brämhult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Brämhult.

Målarfakta om Brämhult

I Brämhult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Brämhult:

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan kan du läsa mer om orten Brämhult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Brämhult.

I Brämhult fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Brämhult. Om du ändå inte hittar någon målare i Brämhult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.