Målare i Borgstena

Annons:

Målare i Borgstena - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Borgstena som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Borgstena. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Borgstena som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Borgstena för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Borgstena som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Borgstena

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Borgstena vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Borgstena.

Jmk Måleri AB
Länsv. 8
513 70 BORGSTENA

Annons:

Kostnad för målare i Borgstena

Pris och kostnad för målare i Borgstena kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Borgstena. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Borgstena kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Borgstena.

Målarfakta om Borgstena

I Borgstena finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Borgstena:

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Borgstena om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Borgstena.

I Borgstena fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Borgstena. Om du ändå inte hittar någon målare i Borgstena som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.