Målare i Bollebygd

Annons:

Målare i Bollebygd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bollebygd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bollebygd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bollebygd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bollebygd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bollebygd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bollebygd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bollebygd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bollebygd.

Målerimaskinen Väst AB
Forsa Företagscenter
517 91 BOLLEBYGD


VFT - Måleri HB
Hindåsv. 75
517 92 Bollebygd


Finn Wigströms Måleri AB
Brandshed 36
517 92 Bollebygd


Stensiö Måleri
Fjällastorp Berget 8
517 92 Bollebygd


Kents Miljömåleri I Bollebygd
Trestegsv. 3
517 35 BOLLEBYGD

Annons:

Kostnad för målare i Bollebygd

Pris och kostnad för målare i Bollebygd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bollebygd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bollebygd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bollebygd.

Målarfakta om Bollebygd

I Bollebygd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bollebygd:

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bollebygd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bollebygd.

I Bollebygd fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bollebygd. Om du ändå inte hittar någon målare i Bollebygd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.