Målare i Blidsberg

Annons:

Målare i Blidsberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Blidsberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Blidsberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Blidsberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Blidsberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Blidsberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Blidsberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Blidsberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Blidsberg.

Ingvar Häljestigs Måleri
Kässeberg 101
523 77 Blidsberg


Häljestig, Dan
Vimmerstad 110
523 76 BLIDSBERG

Annons:

Kostnad för målare i Blidsberg

Pris och kostnad för målare i Blidsberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Blidsberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Blidsberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Blidsberg.

Målarfakta om Blidsberg

I Blidsberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Blidsberg:

Blidsberg är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Blidsbergs socken i Västergötland.

Yta: 86,77 hektar
Invånarantal: 508, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Blidsberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Blidsberg.

I Blidsberg fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Blidsberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Blidsberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.