Målare i Billdal

Annons:

Målare i Billdal - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Billdal som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Billdal. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Billdal som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Billdal för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Billdal som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Billdal

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Billdal vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Billdal.

INHAB golv
Kungsporten 6 D
427 50 Billdal


Casual Form I Billdal AB
Uggledals Byv. 6
427 40 BILLDAL


Okvin Eklund AB
Billdals Häggv. 3
427 39 BILLDAL


Dannes Måleri EF
Billdals Aspv. 16
427 39 BILLDAL


INHAB måleri
031 - 91 41 40Kristian Modig Entr, AB
Humlekärrsv. 10
427 36 Billdal


Magnus Team Lundin Måleri AB
Bolshedens Industriv. 38
427 50 Billdal


Aspvägens Måleri AB
Billdals Aspv. 16
427 39 BILLDAL

Annons:

Kostnad för målare i Billdal

Pris och kostnad för målare i Billdal kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Billdal. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Billdal kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Billdal.

Målarfakta om Billdal

I Billdal finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Billdal:

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Billdal om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Billdal.

I Billdal fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Billdal. Om du ändå inte hittar någon målare i Billdal som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.