Målare i Bengtsfors

Annons:

Målare i Bengtsfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bengtsfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bengtsfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bengtsfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bengtsfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bengtsfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bengtsfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bengtsfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bengtsfors.

T. Johansson Måleri & Bygg AB
Djupedalsg. 13
666 32 Bengtsfors

Annons:

Kostnad för målare i Bengtsfors

Pris och kostnad för målare i Bengtsfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bengtsfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bengtsfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bengtsfors.

Målarfakta om Bengtsfors

I Bengtsfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bengtsfors:

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bengtsfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bengtsfors.

I Bengtsfors fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bengtsfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Bengtsfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.