Målare i Bäckefors

Annons:

Målare i Bäckefors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bäckefors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bäckefors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bäckefors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bäckefors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bäckefors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bäckefors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bäckefors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bäckefors.

Dalslands Måleri AB
Myresjöv. 4
668 40 BäckeforsBäckefors Färg O Måleri
G


Ckj Måleri Bäckefors AB
G. Bruksg. 16
668 40 Bäckefors

Annons:

Kostnad för målare i Bäckefors

Pris och kostnad för målare i Bäckefors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bäckefors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bäckefors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bäckefors.

Målarfakta om Bäckefors

I Bäckefors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bäckefors:

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bäckefors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bäckefors.

I Bäckefors fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bäckefors. Om du ändå inte hittar någon målare i Bäckefors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.