Målare i Axvall

Annons:

Målare i Axvall - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Axvall som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Axvall. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Axvall som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Axvall för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Axvall som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Axvall

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Axvall vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Axvall.

U. Lundbergs Måleri
Eggby Skolan 1
532 92 AXVALL

Annons:

Kostnad för målare i Axvall

Pris och kostnad för målare i Axvall kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Axvall. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Axvall kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Axvall.

Målarfakta om Axvall

I Axvall finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Axvall:

Axvall är en tätort i Skara kommun i Västra Götalands län. Orten ligger till största delen i Norra Vings socken, men den norra delen tillhör Skärvs socken och en del ligger i Norra Lundby socken. Axvall ligger 10 minuter från Skara och 40 minuter från Skövde centrum.

Yta: 110,30 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Axvall om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Axvall.

I Axvall fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Axvall. Om du ändå inte hittar någon målare i Axvall som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.