Målare i Askim

Annons:

Målare i Askim - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Askim som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Askim. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Askim som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Askim för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Askim som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Askim

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Askim vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Askim.

Allerby Måleri AB
Datav. 14 A
436 32 ASKIM


Bror Ericson Målerifirma i Gbg AB
Datav. 14 B
436 32 ASKIM


Målericentrum Göteborg AB
Datav. 55
436 32 ASKIM


Bror Ericson Målerifirma I Göteborg AB
Datav. 14 B
436 32 ASKIM


Painter i Askim AB
Kobbegården 54
436 37 Askim


Kjell Krantz Måleri HB
Kobbegården 26
436 37 Askim


Agekil Bygg & Fastighetsservice AB
Datav. 6
436 32 ASKIM


Steffex
Sisjöv. 489
436 38 ASKIM


R Lundqvist Måleri AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Bengt Göransson Måleri AB
Varpmossev. 34
436 39 Askim


Målerikonsult Askim AB
Datav. 6 B
436 32 ASKIM


Anders Strids Måleri
Askims Domarringsv. 133
436 38 ASKIM


Tbh Bygg & Måleri AB
Kobbegården 61
436 37 Askim

Annons:

Kostnad för målare i Askim

Pris och kostnad för målare i Askim kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Askim. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Askim kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Askim.

Målarfakta om Askim

I Askim finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Askim:

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Askim om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Askim.

I Askim fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Askim. Om du ändå inte hittar någon målare i Askim som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.