Målare i Angered

Annons:

Målare i Angered - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Angered som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Angered. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Angered som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Angered för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Angered som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Angered

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Angered vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Angered.

Spitzas Måleri & Ombygg AB
Nolängsv. 3
424 55 Angered


Svenpol AB
Bredfjällsg. 2
424 35 Angered


Optimus Måleri&Bygg
Timjansg. 23
424 42 Angered


Vättle Måleri
Idtjärnsg. 30
424 50 ANGERED


Bagoo I Göteborg AB
Senapsg. 18
424 43 ANGEREDMåleriteknik Göteborg AB
Titteridammshöjden 35Jörgen Carlsson Måleri AB
L. Hålskogsg. 3


Iss Transport AB
Aspgården 58
424 39 Angered


Ali Hadi
Timjansg. 10
424 42 Angered


Simaki Bygg AB
073 - 718 93 24Topalli Bygg & Städ
Sandeslätt 38
424 36 ANGERED


Jerzy Kasica
072 - 857 07 28Mrs Måleri och Fastighets Service
Syrengården 50
424 39 Angered

Annons:

Kostnad för målare i Angered

Pris och kostnad för målare i Angered kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Angered. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Angered kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Angered.

Målarfakta om Angered

I Angered finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Angered:

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Angered om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Angered.

I Angered fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Angered. Om du ändå inte hittar någon målare i Angered som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.