Målare i Åmål

Annons:

Målare i Åmål - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åmål som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åmål. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åmål som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åmål för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åmål som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åmål

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åmål vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åmål.

Konstnär Björn Carlén
Nolbyg. 5
662 33 ÅMÅL


Puttes Kakel-, Måleri- & Renoveringsarbeten AB
Florag. 14
662 33 ÅMÅL


Sandlyckans Måleri AB
Hjelteg. 3
662 31 ÅMÅLErlingssons Golv & Måleriservice
Kvarnholmsg


Målarkompaniet I Åmål AB
Karlbergsv. 24
662 30 åmål


Lill-Snörts Måleri
Vetev. 24
662 35 ÅMÅL


Håkan Stefan Hansson
Odeng. 60
662 33 ÅMÅL


Maxat Måleri I Säffle AB
Gustav Adolfsg. 53
662 37 ÅMÅL


Friskytt Kakel & Måleri AB
Vinkelg. 23
662 37 ÅMÅL

Annons:

Kostnad för målare i Åmål

Pris och kostnad för målare i Åmål kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åmål. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åmål kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åmål.

Målarfakta om Åmål

I Åmål finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åmål:

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åmål om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åmål.

I Åmål fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åmål. Om du ändå inte hittar någon målare i Åmål som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.