Målare i Älvängen

Annons:

Målare i Älvängen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älvängen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älvängen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älvängen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älvängen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älvängen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älvängen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älvängen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älvängen.

Peter & Anna Bygg AB
Svenstorp 115
446 95 älvängen


Göte Paridon Måleri AB
Älvv. 4
446 37 älvängen

Annons:

Kostnad för målare i Älvängen

Pris och kostnad för målare i Älvängen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älvängen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älvängen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älvängen.

Målarfakta om Älvängen

I Älvängen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älvängen:

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älvängen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älvängen.

I Älvängen fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älvängen. Om du ändå inte hittar någon målare i Älvängen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.