Målare - Sörhaga Måleri & Inredning AB i Alingsås

Annons:

Sörhaga Måleri & Inredning AB i Alingsås är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Alingsås. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Alingsås kan du ta kontakt med Sörhaga Måleri & Inredning AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Alingsås. Sörhaga Måleri & Inredning AB är ett av flera målerier i Alingsås som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Sörhaga Måleri & Inredning AB i Alingsås, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Sörhaga Måleri & Inredning AB i Alingsås.

Sörhaga Måleri & Inredning AB
Sävev. 30
441 33 Alingsås
070 - 258 24 26


Karta och vägbeskrivning till Sörhaga Måleri & Inredning AB i Alingsås

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Sörhaga Måleri & Inredning AB i Alingsås som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Alingsås.

Sörhaga Måleri & Inredning AB
Sävev. 30
441 33 Alingsås
070 - 258 24 26

Annons:

Pris på målning i Alingsås - Sörhaga Måleri & Inredning AB

pris för målning varierar mellan Sörhaga Måleri & Inredning AB och andra målare i Alingsås så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Alingsås samt i hela Västra Götaland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Alingsås.

Kommenterat om Sörhaga Måleri & Inredning AB i Alingsås