Målare - Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås i Alingsås

Annons:

Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås i Alingsås är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Alingsås. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Alingsås kan du ta kontakt med Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Alingsås. Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås är ett av flera målerier i Alingsås som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås i Alingsås, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås i Alingsås.

Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås
Flatholmsv. 8
441 35 Alingsås
070 - 898 44 85


Karta och vägbeskrivning till Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås i Alingsås

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås i Alingsås som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Alingsås.

Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås
Flatholmsv. 8
441 35 Alingsås
070 - 898 44 85

Annons:

Pris på målning i Alingsås - Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås

pris för målning varierar mellan Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås och andra målare i Alingsås så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Alingsås samt i hela Västra Götaland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Alingsås.

Kommenterat om Kbm Byggnadsmåleri I Alingsås i Alingsås