Målare i Älekulla

Annons:

Målare i Älekulla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älekulla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älekulla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älekulla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älekulla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älekulla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älekulla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älekulla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älekulla.

Snyggs Måleri AB
Ekebacken 2
511 94 ÄLEKULLA

Annons:

Kostnad för målare i Älekulla

Pris och kostnad för målare i Älekulla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älekulla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älekulla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älekulla.

Målarfakta om Älekulla

I Älekulla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älekulla:

Älekulla är kyrkbyn i Älekulla socken och en småort i Marks kommun. Den årliga marknaden "Skållared Marten", med flerhundraåriga traditioner har sin marknadsplats i den del av byn som heter Skållared

Yta: 10 hektar
Invånarantal: 78, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älekulla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älekulla.

I Älekulla fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älekulla. Om du ändå inte hittar någon målare i Älekulla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.